Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Wednesday, November 14, 2007
Студентське радіо НаУКМА

Меню

Рубрики Новин


Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed
ЖЖ-Синдикація


Нове на форумі


Коментарі


Random picture


Ім'я:

Пароль:



Register
Український Формат – Тільки справжня українська музика!
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Екоклуб "Зелена Хвиля"

9 листопада. Запрошуємо на “Ukrainian DJ Championship’07″

October 26th, 2007 by Vitaliy

Змагання скретч-майстрів, які на початку 2000-х відкрили українській публіці таких відомих діджеїв, як DJ Valik (”Бумбокс”) та DJ Архітектор Мендисабаль (”Тартак”), проте згодом перестали проводитись, у цьому році відроджуються на якісно новому рівні.
9 листопада, у київському клубі “Euro Dance Hall” за інформаційної підтримки Радіо “К:)ВІТ” відбудеться “Ukrainian DJ Championship’07” - всеукраїнські змагання майстрів скретчу.
Суддями чемпіонату будуть найкращі скретч діджеї України: DJ Valik - учасник „DMC World 2007” з гурту “Бумбокс”, штатний діджеї проекту „Вова Зі Львова” DJ Andrew, переможець чемпіонату „Скретч Майстер Україна 2004” DJ Архітектор Мендисабаль з гурту “Тартак” та штатний діджей гурту “ТНМК” DJ Tonique.
Перед фіналом в рамках чемпіонату відбудеться батл бі-боїв між найкращими командами України – Ruffneck Attack та South B-boy Front! Цей батл сезону не залишить нікого байдужим!
Після фіналу відбудеться нагородження: діджеї-переможці отримають скретчові платівки, одежу від магазину Ruffneck, а також голку з картриджем, сумку для платівок та мікшерний пульт від компанії Vestax.

Далі судді чемпіонату покажуть майстер-класи зі скретчу та турнтейблізму, а по закінченню основної програми чемпіонату стартує афтепаті, на якому гратимуть діджеї-резиденти клубу ARENA: DJ Andrew та DJ Tonique! Останній між іншим буде ведучим усього дійства “Ukrainian DJ Championship’07″.
Отже, скретч повертається в Україну. А ти тепер маєш унікальну можливість побачити це надзвичайне шоу на власні очі та відпочити під звуки скретчового саунду. Приходь сам і бери із собою друзів, все найцікавіше чекає на вас!

Параметри:

Місце: клуб “Euro Dance Hall” (м. Дарниця, парк „Перемога”, колишній “New York”)

Час: 20:00

Вхід: 35 грн. (із флаєром - 25 грн.)

Флаєри для себе і друзів можна буде отримати безпосередньо від радіо “К:)ВІТ”. Їхня кількість обмежена.

Ви маєте зробити замовлення (зазначивши кількість) до 8-го листопада на нашому форумі у цій темі: https://radiokvit.com.ua/?page_id=3&forum=1&topic=41&page=1#p320

Рубрика: Новини радіо "К:)ВІТ", Події |

Написати

Зауважте: Модерація коментарів може затримати відображення Вашого коментара. Не потрібно відправляти його ще раз.