Головна | Увійти | RSS | Пошук:
Sunday, August 3, 2008
Студентське радіо НаУКМА


Меню

Фото:галерея

DSC_0188_resize.JPG

Рубрики Новин


Підписка на новини:




Наші новинні потоки:
RSS 2.0 Feed
ЖЖ-Синдикація


Коментарі


Ім'я:

Пароль:



Register

Друзі та партнери

Український Формат – Тільки справжня українська музика!
192 - продиктовано самим життям
БОНЕТ-Студентський портал Києво-Могилянської академії
Gurto.NET. "Kyiv-Mohyla Academy Hostel" Site
Екоклуб "Зелена Хвиля"

RSS 192.net.ua


ІІ «Тиждень гостьових ефірів»: Let’s Get This Party Started!

June 16th, 2008 by Віталій

symb-site1.jpg Уже завтра, 17 червня, стартує ІІ «Тиждень гостьових ефірів» на студентському радіо «К:)ВІТ». Ми створюємо простір для вільної творчості будь-кого зі студентів Могилянки, пропонуючи провести свою програму усім охочим, хто має цікаві ідеї та концепції, кому цікаво зазирнути за лаштунки радіо Могилянки і спробувати себе у ролі ведучих. Після першого «Тижня гостьових ефірів», що успішно пройшов у весняному триместрі на початку квітня і мав безпрецедентний характер, ми вирішили перетворити даний захід на постійну традицію. Відтепер дана подія відбуватиметься щонайменше раз на триместр. Як підтвердження цього, представляємо до вашої уваги програму ІІ «Тижня гостьових ефірів».

Відмінністю програми цього Тижня від квітневого полягатиме у тому, що гості будуть проводити ефіри не тільки на І-му, але й на ІІ плацу. Варто також відзначити значний відсоток ефірів присвячених різним напрямкам електронної музики - їх буде аж цілих чотири (із дев’яти). Також на вас чекає зустріч в ефірі зі знайомими по першому Тижню обличчями голосами: Сашко Жека (ФПвН-1) та Віталій Билів (ФЕН-1) вже вдруге стануть гостьовими ведучими. Ну, а дасть початок цьому чотириденному марафону на радіо “К:)ВІТ” український гурт “СКАЙ”, що завітає до нас в гості на перший ефір у вівторок об 11:20.

Загалом же розклад ІІ-го «Тижня гостьових ефірів» виглядає наступним чином:

І плац

“Українська музика на прілічні українські тексти) Чому в нас є багато непоганих музичних груп, співаків, співачок, але вони співають про очі-ночі і любов-кров? Або пишуть тексти з певними претензіями на концептуальність, але все ж це - не поезія? Але ж є, є й такі, котрі йдуть шляхом простим як палка - взяти пристойний текст пристойного поета і заспівати його. Поетів, слава Богу, у нас вистачає, і текстів у них теж всім вистачить.”

  • Середа - 13:00 - Сашко Жека (ФПвН-1) із ефіром присвяченим американським панк-рокерам Whiskey Rebels

  • Четвер - 13:00 - Dj Crunch!!! :) - для тих, хто знає більше нічого додавати не треба. Для решти додамо наступне: свій сет заграє один із засновників радіо “К:)ВІТ”, наш незмінний технічний консультант і кращий діджей Могилянки.

  • П’ятниця - 11:20 і 13:00 - Марко Степовик (ФПрН-1) познайомить студентський загал із таким напрямком електронної музики як goa-trance.

ІІ плац

  • Вівторок - 13:00 - Андрій Кріль (ФПвН-1) :

Знаходити креатив у простих речах – це, здається, не завжди просто. Та ще важче це зробити в речах, котрі є доволі нелегкими. Мабуть, шукати нові концепції у проведенні ефірів на радіо – річ не з легких. Все ж я спробував поєднати у своїй концепції те, що найбільш люблю – музику і кіно. Музика, котру я б хотів включити до свого ефіру – це музика, написана для фільмів, санудтреки, котрі впізнавані і улюблені як для кіно-, так і для меломанів.

  • Середа - з’ясовується - Наталка Годунок (ФІ-2) - з’ясовується
  • Четвер - 11:20 і 13:00 - Віталій Билів ака Dj Take_It (ФЕН-1) із власним drum’n'bass сетом.
  • П’ятниця - 11:20 і 13:00 - Василь Міщенко (ФПвН-1):

Мінімал (minimal) і Тек хаус (tech-house) – стилі музики, що набули величезної популярності в усьому світі за останні роки. Максимально простий ритм (у мінімала) у поєднанні з, як правило, синтезованими звуками (мегамелодичними – у тек-хауса) – саме в цьому головна «фішка» цих напрямів. Почав цікавитись в останні два роки… не просто цікавитись, а захоплюватись… через що за цей час приділив уваги величезній кількості саме цієї музики (цю кількість я вимірюю в сотнях гігабайт =) Звісно, не кожен трек і не кожного виконавця може зачепити пересічного слухача, проте я не сумніваюсь, що композиції, які я запропоную, своєю мелодикою і ритмом не залишать байдужим нікого. І звісно, можу дещо розповісти про «батьків», так би мовити, цих напрямів!

У розкладі можливі зміни і доповнення, тож просимо слідкувати за оновленнями на нашому сайті та бажаємо приємних вражень від ІІ-го “Тижня гостьових ефірів”! :)

Рубрика: Новини радіо "К:)ВІТ" |

7 Коментарі/ів

  1. NataXa Каже:

    Привіт, радіо “К:)ВІТ”! :):):)

    Можна записати мене на четвер на тиждень гостьових ефірів на четвер на 2 плац? Опис скоро напишу. зараз поки забиваю місце ))) якщо, звісно, можна…

  2. Vitaliy Каже:

    Наталка, для тебе що хочеш :))
    Надсилай до вечора опис програми на відповідну скриньку. Я тобі перешлю тоді усю організаційну інформацію.

  3. Vitaliy Каже:

    Не забудь зазначити чи ти будеш лише на великій перерві чи на обох. І контактний номер телефону для зв’язку

  4. Pravdyvka Каже:

    Привіт! Якщо ще є вільний час і бажання, можу спробувати домовитись з “Пропалою грамотою”, щоб вони прийшли покрутити своїх пісень і трохи потриндіти про музику:)

  5. Vitaliy Каже:

    Ідея супер, але на ждаль в нас закінчується останній ефірний тиждень в цьому сезоні. Новий сезон - з вересня. А так я б дуже радий був якби вони до нас завітали!

  6. Pravdyvka Каже:

    Добре, постараюсь не забути у вересні про ваші ефіри, якщо забажаєте когось запросити з молодих українських гуртів, то нагадайте мені:)

  7. Vitaliy Каже:

    ок :))

Написати

Зауважте: Модерація коментарів може затримати відображення Вашого коментара. Не потрібно відправляти його ще раз.